trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Dop imorn

Publicerad 2014-08-29 21:30:04 i Vardagen..

Imorn väntar dop för Loui. Vi ska ha ett litet dop med bara vår närmsta släkt och efteråt är vi hemma hos mina föräldrar för mat & fika. Idag har vi grejat med mat & förberedelser hela dagen och nu är allt så fint där hemma. Ska bli så mysigt! 



Hello världen!

Publicerad 2014-08-29 21:18:53 i Lediga!!

Hej! alldeles för längesen!! Har helt tagit ledigt från allt bloggande och saknar det massor. Så ska nu försöka börja med skrivandet igen. 

Sommaren har varit galet bra med bad varjedag och skit varm jäkla värmebölja. Tack för den och välkommen hösten! Här ska jag boosta min mammaledighet med massa tid för mina barn och göra massor med mammalediga-grejer. 👍

Puss! 



Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela