trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Östhammar

Publicerad 2014-07-15 13:15:26 i Ute och reser

Vi njuter av sommaren i Östhammar och  drar oss snart hem till Björklinge igen. Blir en vecka med bad, shopping inför 3 års kalas och sen Eskilstuna parken med Sean Banan. 


Vi har verkligen tagit semester, somnar tidigt, sover lång middag och har ingen varken mat-lista eller koll på kalori-intag...🙈 Dock blev det ett ordentligt träningspass idag med hela familjen. Men men är det semester så är det faktiskt så. 


Sommar!!

Publicerad 2014-07-10 22:23:19 i Lediga!!

Blir inte så mycket bloggande, är alldeles för fint väder och mitt internet funkar bara hemma i huset. Så känner mig helt lost, kan inte ens skicka iMessage hej å hå! 

Vi badar hela dagarna på Björklingebadet, tar oss bara några minuter att gå dit. Idag åkte vi till Örbyhus och badade i pool, uppskattat och en supermysig familjedag. Nu blir det ut på utflykt igen, mot Östhammar och mormor & morfar imorgon bitti! Ebba längtar galet efter dem, tårarna rann innan hon skulle sova och skrek att hon ville till mormor & morfar NUUUU och att hon var JÄTTE BAD-SUGEN!! Sötmaja😍



Semestrar hemma

Publicerad 2014-07-08 22:53:55 i Vardagen..

Så skönt att vara hemma! Vi har ju galet nära till badet så har blivit några svängar dit, myst hemma, umgåtts med grannarna och bara haft det topp! Imorn blir häng med mammagruppen och på kvällen middag med fina vänner. Vi njuter av solen, värmen & semestern!



Instagram

Publicerad 2014-07-02 22:08:03 i Ute och reser

Flyttar lite fokus just nu till Instagram, följ mig där som ebbasmama 👍

Vi har det fortfarande grymt här på Tjörnekalv! 



Någon dag

Publicerad 2014-07-02 12:15:58 i Ute och reser

Inte så mycket att säga, vi njuter av denna ö. Plockat smultron, luktar på havet, tittat på fåglarna, nu sover vi middag medan himlen spricker upp. Sol & bad väntar i eftermiddag. 


Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela