trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Söndagsmys

Publicerad 2013-06-30 20:49:21 i Lediga!!

När vi åkte från min syster bestämde vi oss för att käka söndagsmiddag i gamla Uppsala, blev pizza och pasta. Ebban fick en klubba när vi åkte därifrån, hej världens gladaste tjej!



Kalas hos syster

Publicerad 2013-06-30 20:44:37 i Festligheter

Blev ett jättemysigt kalas hos min syster. Hon fick massor med fina presenter och vi fick smarrigt fika. Ebba var galet nöjd att få umgås med både moster, morbror, mormor, morfar och resten av släkten.

Ebba fick en burk med nyplockade smultron av hennes gammelmormor, hur gulligt?!


Grattis igen finaste syster!

Jun. 30, 2013

Publicerad 2013-06-30 10:40:37 i Lediga!!

Jag och Ebban började morgonen vid 8 tiden här hemma, nu har vi både städat ätit lång frukost och tagit en promenad med dockan.

Här hemma har vi en bakis-pappa på soffan, blev tydligen sent igår och kanske lite för mkt alkohol.

Idag ska vi fira min fina syster som fyllde år igår!

25-års partaj

Publicerad 2013-06-29 21:20:51 i Festligheter

Hela familjen möttes upp efter jag slutat jobba idag. Vi slängde i oss lite mat och sedan åkte vi hem till Daniel för partaj. Kul att träffa massa vänner, det var ett tag sedan sist! Ebba älskade att få massa uppmärksamhet, åt salta pinnar och dansade disco, så skönt när hon också är nöjd.

Som sagt så är det pappan som får stå för partajandet ikväll, vi kom hem vid 20 tiden. Ebban sover och jag njuter av min godisbuffé i soffan.



Planer på fest

Publicerad 2013-06-29 14:56:40 i Festligheter

Grillning, god dricka, lekar, musik, sol, massa prat & skratt, fina vänner och nattbad. Det måste vara ingredienserna för en riktigt lyckad sommarfest!?
 
Vänner, planeringen för inflyttningsfest är i full gång, vi lovar.
 
 
 
 

Godmorgon fina lördag!

Publicerad 2013-06-29 10:17:00 i Festligheter

Jag sitter på bussen påväg in till the Office, blir en dag på jobbet för mig. Aron och Ebba är påväg till Ebbas gammelmormor för lite fika och ge henne en inflyttningspresent, nu bor vi nära varandra igen!

Ikväll är vi bjudna på 25-års fest med fina vänner. Vi åker dit hela familjen, Aron får stå för festandet så drar jag och Ebba oss hemåt när hon vill sova. Ibland får man inte någon barnvakt så då får hela familjen gå på partaj, mysigt!

Låten som snurrar i mina lurar just nu.

Fredagsmys & färdig gräsmatta

Publicerad 2013-06-28 23:20:00 i Tomt & markarbete

Äntligen kom fredagen! Åkte tillsammans med mannen hem från jobbet och fick hämta Ebban tillsammans, så härligt att få se lyckan i hennes ögon när båda vi kommer för att hämta.

Nu på kvällen har Aron monterat vår nya grill som även skulle kunna vara stans typ MINSTA (och ja, jag är ironisk nu) grill, välkomna på grillpartaj alla vi känner!

Efter maten blev Ebba bjuden på glass av våra grannar så blev mys och massa prat där ett tag. Vi har verkligen jätte härliga grannar!

Sen fick jag och A ett ryck, vi körde ett 2 timmars träningspass, ett träningspass som bestod av att så färdigt hela gräsmattan. Äntligen färdiga!

Ebba-mamma kväll

Publicerad 2013-06-27 19:48:41 i Vardagen..

Blev pannkaksmiddag med jordgubbar, smarrigt! Tog sen en sväng till affären för att handla Ebbas favoritkex och lite gott till ikväll.

Nu ligger jag och vilar på soffan medan Ebba håller på att komma till ro på hennes rum, fullt med sång och prat där inne.

Jag vet att det är lite sådär tråkigt här inne på bloggen men det är så himla mycket vardag just nu. Jobba, hem, mat, umgås, fixa m hus och trädgård sen nästa dag. Men, snart är det semester och som vi längtar!! Visst att vi ska vara hemma ganska mycket men lite mer kommer hända i våra liv än bara jobb och dagis.

Hoppas ni har en fin kväll!

Längtan!

Publicerad 2013-06-27 19:40:53 i Massa tankar

Sitter på bussen påväg hem för att hämta Ebba på dagis. Torsdagar är hon och jag själva då A jobbar till 20. Ikväll blir det pannkakor till middag och sen massa mys.

Ebba är verkligen jättetrött på kvällarna nu, somnar nästan alltid vid halv 7. När vi kommer hem från dagis äter vi mat sen när hon är färdig så säger hon nästan direkt "mamma, ja trööööt" så myser vi ett tag sen somnar hon på någon minut.

Tror vi behöver semester alla 3 just nu, skönt att bara få vara tillsammans i fem hela veckor.

https://cdn2.cdnme.se/3978182/6-3/pic_51cc4c8b9606ee0d7d977eaf.jpg" class="image">

1-års kalas & gräs

Publicerad 2013-06-25 23:57:42 i Festligheter

Efter jobbet idag åkte jag och Ebba till Ebbas kusin Alice för 1 års kalas. Mysigt att träffa svägerska med familj och svärmor. Tror vi får se till att ses själva snart, vore skönt att ses utan barn/barnbarn över en flaska vin 😊

Aron fick inte komma iväg på något kalas, han fick kämpa på med gräsmattan hemma. Måste få det gjort nu innan det ska börja regna. Nu är det bara en liten jordhög kvar, skönt!

Godnatt på er fina ni!

Dagens mama

Publicerad 2013-06-25 17:03:00 i Tips från mamman!

Ego bild, ja tack men jag kan inte låta bli att visa denna klänning från Boomerang.
Har funnits i min garderob ett antal år nu och jag älskar det fortafarande, hej sommarklänning!
 
 

Så gräs mode..

Publicerad 2013-06-25 12:53:00 i Tomt & markarbete

Fullt upp med vardagsstressen och för att få lite mer att göra så har vi nu börjat så gräs. Höll på fram till kvart över 22 igår kväll och ska fortsätta ikväll sen är vi klara. Så från i natt önskar vi massa regn!
 
För att överleva kvällen dukade vi upp en fika & chipsbuffé, smarrigt!
 
 
 

PW

Publicerad 2013-06-23 11:55:53 i Lediga!!

Galet trött när Ebba vaknade till strax efter kl 6 imorse men måste ändå tycka att det är skönt att vara uppe tidigt. A åkte till jobbet efter en lång mysig frukost. Jag och E har lekt, dammsugit, tagit en 50 min PW, lunchat och nu är det middagssovning som gäller.

Längtar till semestern då alla dagar kan vara såhär!

Midsommarnatt

Publicerad 2013-06-23 07:46:15 i Lediga!!

Midsommardagskvällen blev nästan en repris på dagen innan, fördrink, grill, massa mat, barnen somnade och sedan satt vi uppe och drack vin och åt massor med gott!

När klockan närmade sig midnatt åkte ena barnet upp på axeln för att traska hem och de andra barnen ner i cykelkärran för en tur hem i midsommarnatten. Tack fina fina vänner för en härlig midsommarhelg!

Dans kring middommarstången

Publicerad 2013-06-23 07:32:57 i Lediga!!

Midsommardagen blev även den lyckad, var ner till Björklinge för dans kring stången och picknick. Ebbas kusin Leo kom ut med farmor, så mysigt att se Ebba o Leo busa med varandra, dom slutar aldrig skratta..

Efter vi vart på firande gick vi hemåt, kusinerna fick mysa med glass i vagnen.

Midsommarafton

Publicerad 2013-06-22 07:36:26 i Lediga!!

Hade en riktigt härlig midsommarafton igår, umgicks med härliga vänner och familj och bara njöt hela dagen. Startade vid 9 med brunch tillsammans med Arons familj, massa god mat och lek här hemma. När de åkt hem sov Ebban middag och vi njöt av solen och ett glas rosé.

På kvällen gick vi iväg till familjen Jeppsson. Vi blev bjudna på välkomstdrink från trädgården, i trädgården, hemgjord mojito (åh hur stavade det då??) Sen fortsatte vi kvällen med grill, smarrig efterrätt, bus med barnen och senare ost & kex med massor av vin då barnen somnat.

Vi tog en skön promenad hem strax efter midnatt, underbara midsommarnatt!

Midsommarbak & sommarpresent

Publicerad 2013-06-20 19:54:06 i Lediga!!

Jag och Ebban har fått mysa tillsammans hela kvällen. God middag vid köksön sen midsommarbak, som jag nämnt tidigare är det jag som står för efterrätt både midsommarafton och midsommardagen. Temat är somrigt & gott! Jag menar, vem gillar inte det?!

Ebba sover sedan en timme tillbaka så nu ska jag förbereda "fredagsmys" (på en torsdag) med mannen. Massor med gott ska dukas fram.

Hoppas ni har en fin kväll!



Pustar ut!

Publicerad 2013-06-20 16:25:30 i Vardagen..

Pjuh! Äntligen pustar jag ut, sitter på bussen som tar mig till Ebbas dagis och sedan hem för midsommarledighet!

Ikväll är jag och Ebba själva, vi ska baka och mysa massor. Hua vad jag saknar henne på dagarna!

I min påse från Ica ligger massor med gott till helgen, bl.a. denna smarrigt påse, som jag längtat!


Snart midsommar

Publicerad 2013-06-20 08:14:13 i Vardagen..

Bara en dag kvar att jobba nu sen tre dagars ledighet, oj vad jag längtar efter midsommar. Snälla fina solen du kan väl visa dig i dessa tre dagar.

Dagens klänning blev en vit skön sommarklänning, det är ju faktiskt midsommar hörrni!



Mysig kväll och lite för mkt att göra

Publicerad 2013-06-19 22:33:02 i Vardagen..

Har precis vinkat av fina vänner som kom förbi på cykel, vi drack kaffe åt god tårta som Sarah grejat och planerade midsommar. Nu är min "att-fixa-lista" färdig och sitter på kylen. Midsommar kommer bli toppen!

Som ni kanske förstått så är det lite för mycket på agendan här hemma just nu. För mkt jobb, flytt, planering, handling osv. Jag hinner helt enkelt inte med. Då är det kanon att ha en fin familj som hjälper till. Idag fick jag hjälp av min syster att handla lite "akuta-midsommarkläder", hon handlade på sitt jobb och skickade sedan hem det med pappa som levererade det hem till vår dörr. Hur lyxigt?!

Nu längtar jag till semester och efter den blir det bättre schema och en mer strukturerad vardag.

Läggning och dessert

Publicerad 2013-06-19 19:05:18 i Vardagen..

Då kör vi läggning i nya sängen dag 3. Natten till idag gick jättebra den med, Ebba vaknade kl 6 imorse och då var det dax för frukost och sedan iväg till dagis.
Nu ligger hon och pratar i sängen och vi får se hur denna kväll & natt går. Planen är att Ebba somnar snart då jag ska ner och diska undan sen kommer två fina mammavänner över på kaffe, vi ska planera och diskutera midsommarmaten.

Jag är så galet sugen på att baka just nu, har inte fått göra det på nästan 3 månader. Så vänner, jag tänker stå för efterrätten i midsommar 🍰👍

Ny säng till Ebban

Publicerad 2013-06-18 22:28:39 i Bara Ebba

Och så blev det en ny säng till Ebba ändå, vi tänkte att vi skulle vänta ett tag men det tyckte inte Ebba. Hon vill ur spjälsängen och kan nu sätta upp knävecket på kanten så vi skyndade in till Ikea och shoppade ny säng!

Inatt blir andra natten och det har gärna hittills. Hon vaknade 3.45 i morse och ville över till oss och så blev det, mys! Ikväll gjorde vi "som vanligt" gav välling bredvid sängen sen gick ut. Hon pratade/sjöng ett tag och sedan somnade. Inte en tanke på att ta dig ur, sjukt duktig tjej!

Men ska inte säga för mycket, än.

Godnatt fina ni!

Godmorgon tisdag!

Publicerad 2013-06-18 08:05:00 i Vardagen..

En lite bättre morgon idag, klockan var ställd tidigare och vi kunde hoppa över allt som stavas stressa.

Vill inte riktigt erkänna det men det kliar som sjutton i halsen och jag börjar känna mig hängig. Hoppas hoppas att jag får vara pigg på midsommar!

Midsommarplaner

Publicerad 2013-06-17 22:14:00 i Vardagen..

Vi håller på att styra ihop lite midsommarplaner, i år (igen) blir vi här ute i Björklinge med fina vänner. Grillning, vin, dans kring stången och god mat.

Nu bara 3 dagar kvar med jobb denna vecka sen ledighet. Längtar!

Sprang över till min kära granne Sarah nu ikväll, blev en trevlig 10 minuters-fika i solen.

Söndagsröj

Publicerad 2013-06-16 22:14:33 i Husbygge

Söndagen började med en sväng till Ikea, vi hade en lång lista att pricka av. Allt från lite piff till en ny säng till Ebban, får bli premiär imorgon natt.

Idag har Ebbas gudmor och hennes sambo vart här, så mysigt att få umgås tillsammans! Blev grillning, fix i huset och massa catch up!

Nu ikväll kom även fam. Jeppsson över, de cyklade hit, så himla skönt att att kunna cyckla och gå till varandra. Jenny hade bakat en jättegod kladdkaka!

Vi har kommit iordning

Publicerad 2013-06-15 22:47:24 i Husbygge

Ja iaf, så mycket som det går just för tillfället. De flesta saker har sin plats och nu ligger vi i en nybäddad säng med vårt tjocka duntäcke (som var på rymmen natten till idag) tror vi kommet sova stenhårt i natt. Så galet trött i kroppen och i huvudet.

Vi (Aron) gjorde ett fint försök till att fixa antennen så vi kan kolla tv men det gick ganska skitdåligt. Blev häng i soffan med chips skålen i högsta hugg ist.

Godnatt fina ni!

Godmorgon

Publicerad 2013-06-15 07:00:43 i Husbygge

Gårdagen var hur bra som helst, massor med släkt och vänner hjälpte till att köra bilar, packa upp, byggde möbler, gjorde mat och så drack vi såklart massa bubbel. Vi är så tacksamma för all hjälp vi fått, tack än en gång fina vänner & familj!

T.G.I.F

Publicerad 2013-06-14 08:16:00 i Husbygge

Ja verkligen tack för att det äntligen är fredag! Fredagen den 14 juni och vi får idag flytta in i vårt hus. Blev alldeles för lite sömn i natt, var färdiga i huset kl 00 inatt och gick upp vid 6.

Idag blir en kort dag på jobbet, ikväll drar den stora flytten igång. Massa vänner och släkt som kommer för att hjälpa, skumpan är på kylning och det kliar i mina inredningsfingrar!

Huset är vårt!!

Publicerad 2013-06-13 21:36:00 i Massa tankar

Och vi är så galet lyckliga! Slutbesiktningen gick smärtfritt och väldigt fort, nu är det bara att flytta in för oss!

Vi har vart här ikväll och städat, nu byggs det möbler för fullt. Imorgon går stora flyttlasset och vi ska då få sova första natten i vårt hus.

När byggjobbarna och vår säljare på Trivselhus lämnade vårt hus idag med orden "lycka till med allt nu och tack för oss" ja då grät jag tacksamhetsgråten. Fy sjuttsingen va allt har gått bra och vad nöjda vi är med verkligen allt!

Bilder inifrån

Publicerad 2013-06-13 06:55:00 i Husbygge

Som jag skrev igår skulle jag lägga upp lite bilder från huset just nu, dessa bilder är tagna för några dagar sedan. Jag är verkligen så nöjd med valet av tapeter, fåglarna i Ebbas rum, bilar + prickar i lekrummet och en vit fräsch tapet med mönster i ena vardagsrummet. 
 
Det pirrar i hela magen när jaga tänker på att vi bara ska sova en till natt här hemma hos mamma och pappa.
 
 
 

Vårt vad och resultat

Publicerad 2013-06-13 06:48:00 i Allt annat än hus...

Som ni vet sedan tidigare har jag och Aron ett vad, vi ska inte äta godis, glass, fikabröd, läsk eller chips till vi flyttar in i huset. Vi skulle ha detta förbud i totalt 82 dagar. Dock hände något i måndags, vi ledsnade helt enkelt ur tror jag. Vi bestämde att nu får det vara bra och drack då coca cola till maten och igår fikade vi med riktigt fikabröd.
Vi har iaf hållt på i 78 dagar och vi är mer än nöjda! 
 
Trodde aldrig att det här skulle funka för en sån godisråtta som jag är. Nu är jag mer än "avgiftad" och jag njuter av vår nya livsstil, sockarberoendet är borta.
Vi kommer försöka hålla samma kost nu men man kommer kunna baka till kaffet, köpa en godispåse på lördagen och även kunna unna sig läsk någon dag i veckan.
 
Resultaten då?
Självklart har detta gett resultat.
Jag har gått ner 2 storlekar i jeans. Mina trosor åker ner (alltså de är för stora) och jag har även där behövt gått ner i storlek.
Som ni kankse minns så beställde jag kläder från H&M och varenda plagg var för stort så nu drar jag en mindre storlek i alla mina kläder än vad jag gjorde för 81 dagar sedan.
Jag känner mig bekväm i min förändrade kropp och jag är nöjd med mig själv.
 
Och ja visst jag är avgiftad, men jag längtar till jag får gå och plocka ihop en påse med sånt här gott!
 
 

Planering deluxe

Publicerad 2013-06-12 22:38:19 i Planering

Massor med planering, packning och grejande. Blir tyvärr lite tråkigt bloggande dessa dagar då det är lite mer än stressigt. Men imorgon blir en kort dag på jobbet sen SLUTBESIKTNING!

Dock verkar det tyvärr vara så att lilla damen här hemma är påväg att bli sjuk. Massa snor iaf, hoppas hoppas hon håller sig frisk! Imorgon är det ju karneval på dagis och sedan flyttning hela helgen, vore såklart skönt med en pigg tjej då!

Och nu strul med bilder på blogg-appen men håll ut! Imorgon blir det mycket fotande i huset så då får ni se hur resultatet blivit.

Kram & godnatt!

4 dagar kvar till inflytt!

Publicerad 2013-06-10 17:15:00 i Husbygge

Yes, den här veckan gäller det! Jag kommer vara hur tjatig som helst här på bloggen (så snälla stå bara ut) den här är verkligen veckan med stort D. Vi flyttar in på fredag och vi har slutbesiktning på torsdag.
Det pirrar i magen och allt känns så overkligt, det är endast 4 dagar kvar till vi får flytta in i vårt egendesignade hus.
 
Kvällen kommer bestå av  förberedelser, så som alla andra kvällar denna veckan..
 
Hoppas ni haft en fin måndag!
 
 

Tjejkväll

Publicerad 2013-06-10 17:10:00 i Festligheter

Det finns verkligen inget roligare än en riktig tjejkväll. Eller såhär, det finns inget roligare än en tjejkväll med mina tjejkompisar. Både i fredags och i lördagskväll fick jag umgås med fina vänner. Massor med mamma-prat i fredags och i lördags bestod nästan hela kvällen av djupa kärleksdiskussioner, under-bältet- duskussioner och alldeles för mycket skratt.
 
Tack fina ni för att ni förgyller mitt liv!
 

Söndagsmys

Publicerad 2013-06-09 14:39:09 i Lediga!!

Ja verkligen söndagsmys, familjen är äntligen samlade och vi får mysa tillsammans hela söndagen! Lyxfrukost, städning och middagssovning i vår säng alla 3.

Nu är vi på uppdrag, grejer ska inhandlas till huset. Så som vattenslang, gräsklippare, högtryckstvätt och annat spännande som är nödvändigt för en husägare.

Princessbröllop

Publicerad 2013-06-08 11:38:21 i Lediga!!

Det är så fantastiskt vackert med bröllop, jag längtar så till mitt eget! Inte än, men snart kanske?!
Idag är det princessbröllop och jag sitter och kollar tillbaka på Victoria & Daniels bröllop, hur fint var inte Daniels tal?! Man dör lite snyfthetsdöden.
 
 
Idag väntar en dag med jobb för mig, Aron och Ebba är påväg upp till Gävle för kalas med släkten. Så tråkigt att jag aldrig kan följa med och hälsa på. Får bli en sväng i sommar när vi är lediga.
Ikväll väntas inflyttningspartaj för mig, dock ett lugnt sådand då jag kör bil hem. Mys att träffa fina vänner!
 
 

Fredag & Bubbel

Publicerad 2013-06-07 17:10:00 i Festligheter

Skönt med fredag, endast 1 vecka kvar till vi får flytta in i våt hus nu. Måste åka förbi i helgen och spana, antagligen sitter tapeterna på plats nu, spännande!
 
Ikväll blir det att svänga på stan med härliga mamma-vänner. Alla bor vi i Björklinge och har barn i samma ålder, så antar att det blir massor med häng när vi bor i huset. 
Ska bli härligt att få träffas utan barn och även få dricka lite vin tillsammans!
 
 

Nationaldag & första doppet

Publicerad 2013-06-06 21:49:44 i Lediga!!

Har vart lite frånvarande, har insett att det är väldigt mycket i mitt liv just nu och jag måste lära mig att koppla av och försöka bli lite otillgänglig. Stänga av telefonen och bara koppla av . Idag var en sån dag. Aron jobbade och jag och Ebba packade ihop oss och åkte ut till Mormor & Morfar i Östhammar. 
 
En jättemysig dag i solen, vi har tagit sommarens första dopp i havet och firat nationaldagen. 
Så himla mysigt med en ledig dag! Ebba blev kvar med mormor och morfar i Östhammar. Hon slipper dagis imorgon och får istället sola och bada hela dagen. Hur mysigt?!
 
 
 

Förberedelse & lappar

Publicerad 2013-06-04 08:16:18 i Shoppat

Förberedelserna är i full gång här hemma, igår körde Aron en shoppingrunda deluxe. Allt från skurmedel, toalettpapper, fönsterputs till garderobsinredning och champagne är nu inhandlat. Och mer bör det blir, vi ska fylla ett helt hem..

Som ni vet älskar jag att skriva listor, min mamma är också duktig på listor men även lappar. Varje morgon möts vi av nya "godmorgonlappar". Älskar att morgonens lapp såg ut såhär. Tänk att småbarnsföräldrar med för mkt i huvudet behöver dess påminnelser...

4 år av kärlek

Publicerad 2013-06-03 17:15:00 i Familjen

Den 26 maj 2009 blev jag och Aron ett par, vi klickade verkligen direkt. Vi känt varandra sedan vi gick i 8an på högstadiet och jag ljuger om jag inte säger att jag vart småkär i honom sedan dess..
Dock flyttade vi till 2 olika städer och träffade sedan på varandra i april 2009.

Tänkt att det blev vi till slut. Vi har gått igenom lycka och sorg tillsammans, vi har haft det kämpigt och även otroligt lätt. Vi har blivit föräldrar till Ebba och om 11 dagar flyttar vi in i vårt egendesignade hus.
Du betyder allt, du gör mig lycklig och jag älskar dig så!
 
 
 

11 dagar

Publicerad 2013-06-03 08:13:22 i Vardagen..

Godmorgon måndag! Har ett skönt lyckorus i magen, bara 11 dagar kvar till inflytt. Har även fått reda på att jag och Aron kommer ha hela vår semester tillsammans, 5 veckor ska vår lilla familj få umgås.

De senaste veckorna har vart kämpiga för oss. Jag har (med väldigt kort varsel) fått gått upp i tid på jobbet och det är fullt upp med huset och planering inför flytt. Jag hinner hem från jobbet, träffa Ebba i 30 min sen somnar hon för natten, sånt sliter hårt på ett mammahjärta..

Men skönt blir det med 5 veckor ledighet tillsammans, som vi längtar ☀

https://cdn3.cdnme.se/3978182/6-3/pic_51ac33c09606ee51694a5bdc.jpg" class="image">

2 juni

Publicerad 2013-06-02 12:53:24 i Lediga!!

27 grader varmt, sol och juni, mer sommar blir det inte. Jag och Ebba är lediga idag, hittils har vi haft en toppendag! Städat, tvättat, plockat blommor och ätit brunch. Nu sover Ebba middag och jag ska försöka få lite sol på kroppen. 
 

Kliar i fingrarna

Publicerad 2013-06-01 13:07:43 i Inredning

Fy vad det kliar i mina inredningsfingar just nu, har suttit och kollat på inredning i flera dagar! Allt från ljuslyktor, blommor, tavlor, kuddar, plädar, förvaringsmöbler mm.
Vi ska verkligen försöka att ta det lugnt med inredningen nu i början. Vi måste få komma in i huset och bo in oss lite och sedan ta tag i vad vi behöver och vad vill vi ha för stil? Så lätt att man bara köper det ena efter det andra och sedan passar inget ihop till slut.
 
Jag är fortfarande helt såld på Yankees, soft blanket. Och har även gått och blivit kär i Rice kopparna, ett måste till i sommar!
 
 
Nu är vi påväg in till stan, jag och A ska jobba medan Ebba ska få leka med sn farmor hela dagen.
 
 

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela