trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Söndagsröj

Publicerad 2013-06-16 22:14:33 i Husbygge

Söndagen började med en sväng till Ikea, vi hade en lång lista att pricka av. Allt från lite piff till en ny säng till Ebban, får bli premiär imorgon natt.

Idag har Ebbas gudmor och hennes sambo vart här, så mysigt att få umgås tillsammans! Blev grillning, fix i huset och massa catch up!

Nu ikväll kom även fam. Jeppsson över, de cyklade hit, så himla skönt att att kunna cyckla och gå till varandra. Jenny hade bakat en jättegod kladdkaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela