trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

En månad och snart advent

Publicerad 2014-11-28 08:04:23 i Vardagen..

Ja, det var en hel månad sedan jag skrev något. Var sjukt less på mycket då, skönt att skriva av sig ibland. 
Hela November, denna gråa supertråkiga månad har bestått av sjukdom för vår del. Så var glada att jag inte skrivit, hade bara vart tråkiga inlägg som handlat om öroninflammation, feber, penicillin och snor. 

Snart är fina (hoppas jag) december här med advent, jul & nyår. Vi har köpt massa klappar redan som väntar på att slås in, vill slå in allt nu och klä granen och baka massa julgott! Så sugen på julen i år. Ser även fram emot nästa år med massa skoj och massa hemlisar! Kommer bli ett riktigt babyboom år om vi säger så.




Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela