trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Fredagsmys & färdig gräsmatta

Publicerad 2013-06-28 23:20:00 i Tomt & markarbete

Äntligen kom fredagen! Åkte tillsammans med mannen hem från jobbet och fick hämta Ebban tillsammans, så härligt att få se lyckan i hennes ögon när båda vi kommer för att hämta.

Nu på kvällen har Aron monterat vår nya grill som även skulle kunna vara stans typ MINSTA (och ja, jag är ironisk nu) grill, välkomna på grillpartaj alla vi känner!

Efter maten blev Ebba bjuden på glass av våra grannar så blev mys och massa prat där ett tag. Vi har verkligen jätte härliga grannar!

Sen fick jag och A ett ryck, vi körde ett 2 timmars träningspass, ett träningspass som bestod av att så färdigt hela gräsmattan. Äntligen färdiga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela