trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Ny säng till Ebban

Publicerad 2013-06-18 22:28:39 i Bara Ebba

Och så blev det en ny säng till Ebba ändå, vi tänkte att vi skulle vänta ett tag men det tyckte inte Ebba. Hon vill ur spjälsängen och kan nu sätta upp knävecket på kanten så vi skyndade in till Ikea och shoppade ny säng!

Inatt blir andra natten och det har gärna hittills. Hon vaknade 3.45 i morse och ville över till oss och så blev det, mys! Ikväll gjorde vi "som vanligt" gav välling bredvid sängen sen gick ut. Hon pratade/sjöng ett tag och sedan somnade. Inte en tanke på att ta dig ur, sjukt duktig tjej!

Men ska inte säga för mycket, än.

Godnatt fina ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela