trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Kliar i fingrarna

Publicerad 2013-06-01 13:07:43 i Inredning

Fy vad det kliar i mina inredningsfingar just nu, har suttit och kollat på inredning i flera dagar! Allt från ljuslyktor, blommor, tavlor, kuddar, plädar, förvaringsmöbler mm.
Vi ska verkligen försöka att ta det lugnt med inredningen nu i början. Vi måste få komma in i huset och bo in oss lite och sedan ta tag i vad vi behöver och vad vill vi ha för stil? Så lätt att man bara köper det ena efter det andra och sedan passar inget ihop till slut.
 
Jag är fortfarande helt såld på Yankees, soft blanket. Och har även gått och blivit kär i Rice kopparna, ett måste till i sommar!
 
 
Nu är vi påväg in till stan, jag och A ska jobba medan Ebba ska få leka med sn farmor hela dagen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela