trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Julfix

Publicerad 2012-12-17 17:45:00 i Bara Ebba

 
Massor av julfix hemma just nu, ska bli så skönt att lämna jobbet kl. 15 på fredag och sedan vara ledig en hel vecka! Få umgås med familj och vänner och att få spendera hela dagarna med Ebba.
 
Hon är verkligen i en sån rolig ålder just nu. Hon sover från 19 till 8, ibland 8.30, sover middag i minst 2 timmar, det hon gör när hon sover är att växa, så det knakar... (antar jag) Inte konstigt att hon inte har några kläder som sitter som de ska längre, tröjorna är korta och byxorna ännu kortare. Ja, kläder kommer hon hitta massor i hennes julklappar.
 
Hon pratar sitt egna språk, tar efter vad vi säger och gör. Kommer ihåg hennes kompisar, säger man t.ex. Alicia springer hon till dörren och vill åka till "Alcccccc!!!" som hon säger och pekar mot dörren.
På kylen sitter det julkort från hennes Elias & Fabian, dom går hon runt och pussar på dagligen.
På tal om att pussa & krama, hon älskar det just nu och de flesta som kommer och går hemma hos oss får både en puss och en kram.
 
Älskade Barn!
 
 
 

Tröttaste busungen (tyvärr lite suddig bild)
 
Stora-tjejen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela