trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Julgran!

Publicerad 2012-12-16 20:31:01 i Allt annat än hus...

Varje år är det samma sak som gäller, veckan innan jul är det dax för gran-jakt! Hela släkten ska med, är man inte med så är en bra ursäkt ett måste!

Farmor & farfar bjuder på grilladkorv, glögg, pepparkakor och varmchoklad. Sen är det ut i skogen på gran-jakt som gäller. Finast gran vinner! Nej, inte riktigt så.

Men men även i år hittade alla en varsin gran och snart står de fint klädda hemma i våra hem. Just nu sover Ebba middag och jag ska lägga mig på soffan och vila. Ikväll blir det att klä granen och ta igen lite kvalitetstid med familjen.

Hoppas ni haft en fin dag!

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-12-16 20:54:12

Härlig tradition! Kanske kan få låna den o införa i min familj ;-)

Postat av: Linn

Publicerad 2012-12-16 22:28:04

Vad fin eran gran blev! :) Kram på er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela