trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Mellandagarna

Publicerad 2012-12-29 13:14:00 i Familjen

Måste säga att det är riktigt skönt att få vara lite ledig. Mysa med hela familjen och bara ta det lugnt. Men självklart är det också då sjukan kryper fram, Ebban hoch jag har hostat i kapp ett bra tag nu.
 
Julen var mysig, Ebba fick massor med fina julklappar. Bl.a. en dock och dockvagn som hon verkligen älskar. Så kul att se henne mata dockan med allt från välling och kakor till kaffe, söt-Stina! :) Hon fick även en mysig morgonrock, hon ser ut som en riktig "fin dam" i den, haha
 
Det där håret bara fortsätter att växa...
 
Husbygget då, jodå det går framåt, dock lite lugnt nu alla dessa helgdagar. Vi har som sagt fått kontrakt på markarbetet som kommer sätta igång vecka 4 och sedan ramlar allt bara på efter det. Så lite innan midsommar (om allt går som det ska) får vi flytta in i vårt aldeles egna hus!
 
Nu blir det att fortsätta vår planering inför nyårsmiddagen. Vi ska fira in det nya året tillsammans med våra vänner i Björklinge. Vi ska stå för för & efterrätt, så planeringen är i full gång.
 
Ha en fin dag alla ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela