trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Vilket väder & toalett

Publicerad 2012-12-06 07:58:06 i Massa tankar

Vilket väder det kom, Så mycket snö på bara några dygn, härligt! Här hemma har vi lite sjukstuga, Aron är förkyld och Ebba har lyckats få ögoninflammation och på det feber och snorig. Mina två sjuklingar ligger och sover medan jag får njuta av min frukost till julkalendern, den är bara för bra!

Som ni förstått får man verkligen välja ALLT när man bygger hus. Igår kollade vi på toaletter och bestämde oss för vägghängda. Stilrent och framförallt fräscht och smidigt att kunna torka under och runt toaletten ordentligt.

Nu mer te sen en riktig vinterpromenad till jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela