trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Det här med bygglov...

Publicerad 2012-11-13 21:30:10 i Massa tankar

Är ingen lätt match, nej det är verkligen en match. Den får hålla på i max 10 veckor, det är vi mot dem och det är en sjuhundrans massa regler! Vi trodde att det skulle gå ganska smärtfritt då vi bygger i ett område där det är planerat för just Trivselhus, och att det står minst 20 liknande villor runt om.

Idag har bygglovet varit inne i 9 veckor och det enda vi och vår kontakt på Trivselhus hört är att vi ska komplettera med dokument som de faktiskt redan fått. Så vi har fått "spelat tillbaka bollen genom att säga, ni har redan dom dokumenten..." Och de svarar jaha, hmm ah, vi återkommer snart.
Har de återkommit? Nej. Men som sagt om en vecka ska det vara färdigt.. Känslan just nu är att de sitter och håller på bygglovet i exakt 10 veckor just bara för att dom kan.

Det vi vet och kan konstatera är att det är svårt och kämpigt att få bygglov. punkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela