trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Inget bygglov och badkar-span

Publicerad 2012-11-17 15:55:00 i Inredning

Nej hörrni, bygglovet kommer att ta ett tag. Har ringt till vår handläggare förgäves igår, Aron fick tag på dem och de förklarade att det är 10 veckor som gäller från NU. Inte ok för oss, det kommer betyda (om det nu tar exakt 10 veckor till) att vi kommer flytta in mitt i sommaren. Vi som räknat med maj/juni, skönt att komma in innan midsommar. Men vi får se vad som händer, kanske kan ett mirakel ske.
 
På övervåningen kommer vi att ha ett väldigt stort badrum, i det kommer vi ha både en dusch och ett badkar. Så just nu håller vi på och spanar på badkar. Det finns så många snygga att välja på! Men helt ärligt så ska det nog vara praktiskt i första hand. Ebba ska kunna röja i badet samtidigt som man även vill kunna ta sig ett lugnt och skönt bad. Sen är det ju inte helt fel om det är snyggt också. Kom gärna med tips!
 
 
Lyxbadkar med bubblor...
 
Det här är jätte snyggt men såklart liiiite dyrare...

Vad tycker ni om det här?? Vi har nämligen en kontakt som kan greja ett sådant till oss..

Kommentarer

Postat av: Jessica Moberg

Publicerad 2012-11-23 17:40:58

Bubbelbad kräver mycket underhåll o låter...inte direkt avslappnande! Jag röstar på den med tassar - romantiskt!

Svar: Tack Jessica, det lutar lite åt det med tassar.. Men det återstår att se :)
Sofie p n

Postat av: Andreas

Publicerad 2012-11-28 18:33:07

Hej. Skönt att se att det går bra för er. Vi har funderat på att göra oss av med vårt spabad. Säg till om det kan vara av intresse. Crystal spa. "Mkt underhåll" kan jag inte hålla med om, en genomkörning med rör rengöring ibland men i övrigt så är det inget som krävs.

Svar: Tack Andreas! Kul att höra av dig :) Låter alldeles toppen med ett spabad! Har du någon länk till hur det ser ut eller vart jag hittar det? Tycker jag hittar 17 olika när jag googlar.. :)
Sofie p n

Postat av: Andreas

Publicerad 2012-11-28 19:45:30

Jag fixar bild och återkommer. Tror företaget ifråga har slutat sälja just den modellen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela