trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Kök - Ballingslöv

Publicerad 2012-11-27 20:59:00 i Planering

Så var köket beställt! Vi har varit till Ballingslövs butik här i Uppsala för att välja kök, allt har verkligen gått toppen. De har varit både hjälpsamma och proffsiga, tack för all hjälp! (ett stort plus för deras lekhörna de har för barnen)
 
Trivselhus har verkligen en hög standrad så det vi valde att lägga till var fullhöga skåp & lådor istället för skåp. 
 
Här är en 3D bild på vårt blivande kök. Vitvarorna kommer dock vara rostfria och vi har ej valt kakel än.
 
 
Älskar att vi kommer ha fönster ovanför diskbänken och även en dörr mot uteplatsen från köket. Tänk när Aron kommer ut där med nygräddat fika & en latte till mig som sitter och vilar i trädgården  :) 
 
Här bilder från Ballingslöv butiken på ett kök vi försöker efterlikna. 
 
 
Tack för idag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela