trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Våran husblogg

Publicerad 2012-11-12 18:49:48 i Planering

Hej och välkommen till vår husblogg!

 

Vår lilla familj består av två glada 24 åriga föräldrar och en mycket energirik 16 månaders Ebba. Vår tanke är att ni ska få följa med oss så mycket som möjligt under vårt husbygge.

 

Som vi nämnt bygger vi en 1½ plans villa med Trivselhus som kommer stå färdigt i maj/juni 2013. Den 30 oktober i år blev vi ägare till vår tomt i Björklinge, vår tomt är ca 1000 kvm.  

 

Denna sommar och höst har bestått av allt från kaos till ordning och reda. Vi har valt bland olika husleverantörer, valt bland olika banker, stirrat oss blinda på kostnadskalkyler, svävat iväg i husdrömmar, gjort 100 olika planritningar, bestämt oss, ångrat oss, bestämt oss igen och ändrat oss. För att faktiskt sedan helt enkelt bestämt oss på riktigt. Det krävs mycket mer än att bara hitta ett hus i en katalog... 

 

Bild tagen från Trivselhus hemsida.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela