trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Påsken & badkar

Publicerad 2013-04-01 22:34:00 i Familjen

Ja, för att summera påsken så har den vart härlig! Vi har försökt vara ute så mycket vi kunnat och har träffat mycket fina vänner. Så underbart att träffa vänner man får mycket energi av, nu är vi fulltankade med ny energi och vi välkomnar arbetsveckan. 
 
 
Vi avslutade påsken med middag hos Ebbans farmor idag. En samarrig middag med gott vin och massa bus med kusinerna. Skönt också att få prata av sig lite med min fina svägerska. Mer sånt tack!
 
 
Hur har det gått med vårt godis-vad då? hur bra som helst! Vi har idag vart helt utan godsaker en hel vecka.
För att förtydliga vårt lilla vad; vi ska inte äta godis, chips, fikabröd, glass & läsk fram till vi flyttar in i huset. Alltså 74 dagar till!! Vi tror stenhårt på det, så självklart kommer det att gå toppen!
 
Som vi längtar efter att flyttain i huset! Vi kikar runt på inredning och möbler mest helatiden och vill bara komma in i huset för att börja fixa.
Idag när vi var runt en sväng så spontan-shoppade vi ett badkar. Vi har såklart kollat på det tidigare men idag slog vi till, det kommer bli jätte snyggt i vårt badrum. Här kommer en lite halvdålig bild..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela