trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Update från sjukstugan & allergichock

Publicerad 2013-04-25 08:00:21 i Bara Ebba

Hej från sjukstugan! Ebbans feber hade inte riktigt gett med sig när jag kom hem i tisdags, möttes av en varm tjej som då var inne på sitt 5e dygn med feber. Vi packade ihop oss och åkte in till husläkarakuten. Blev undersökta och fick diagnos öroninflammation. Penicillin till det och ipren. 
 
Hem och somnade, låg sedan vakna halva natten med en skrikig och jätte ledsen Ebba, stackar skrutt..
När vi sedan klev upp på morgonen fick hon penicillin igen och efter ngn timme var hon full med röda prickar, en reaktion på penicillinet. Ringde först min kära sjuksköterske-vän som lugnade mig ringde sen även 1177. Fick en tid på husläkarakuten och sedan avslutades samtalet "om Ebba blir svårandad eller får utslag i ansiktet måste ni ringa ambulans..." ok.. Fy va orolig man blir! Men antagligen något dom "måste" säga så man har koll!
 
 
Inne på närakuten igen gick allt snabbt, Ebba fick dricka någon "bubbelvatten" mot den allergiskachoken och sedan fick vi nytt penicillin. Känns så jäkla tråkigt att faktist ingen doktor/syrra bryr sig så mycket om vad som faktiskt hänt. Bara slänger ut ett nytt penicillin med hopp om att det ska hjälpa..
 
Just nu har vi en feberfri tjej här hemma som sovit ovaggat hela natten (inte vaknat än faktiskt). Vi blir hemma resten av veckan. Idag har vi dock bokat tid för rådgivning (vilket vi gjorde för längesedan) på Ekeby Kakel nu på morgonen. Blir en liten utflykt sen hem igen och mysa.
 Duktig tjej på sjukhuset

Kommentarer

Postat av: jessica moberg

Publicerad 2013-04-26 08:18:59

Stackars ebba! Duktig mamma!
Saknar dig på vårt lilla rum! Hoppas ebba mår bättre snart ♥
Kramis!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela