trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Hemma hos oss

Publicerad 2013-12-18 12:33:48 i Familjen

I måndags när vi lämnade E på dagis var dagis helt tomt på barn. Vi fick höra att det gick magsjuka och att fler av barnens föräldrar ringt in och sagt att de blivit sjuka i helgen.  Några hade även vänt då de kommit på måndagmorgon. Vi lämnade E som vanligt och de sa att de skulle försöka vara ute nästan hela dagen och noga med hygien osv. 

På tisdagsmorgon var allt som vanligt, jag var färdig sminkad och redo att åka till jobbet. Ebba sprang på toa innan vi skulle åka och var jättedålig i magen.. Jaha, bara att ringa dagis & jobb och säga att vi blir hemma. Tänk vad fort det går. Hela dagen igår var hon lös i magen och fick magknip ofta, natten till idag slutade med en kräk.. 

Så magsjukan hoppade även på oss, kan inte förstå hur lätt det smittar. Fler av barnen som var på dagis i måndags var sen hemma sjuka i tisdags.. Uscha! 

Imorn blir det jobb för mig och A blir hemma. Får sen se hur slutet på veckan blir. Hoppas jag och Aron får hålla oss friska så kan vi kanske klarar oss över julen. 



Mysigaste frukostsällskapet och ny julig gardin i köket. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela