trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

20 februari

Publicerad 2013-02-20 14:07:03 i Familjen

Hela familjen fick sig en ordentlig skönhetssömn. Alla tre snarkade ikapp i samma rum mellan kl 19 (Ebban) till halv 9 imorse. Inga mardrömmar från någon av oss, skönt! Idag har vi tagit det lugnt, myst och vart ner till hästarna en sväng. Ebba verkligen älskar dem.
 
Ebba mår bra, spriger runt och busar och dansar som en tok.
 
 
Igår på sjukhuset var de tvungna att raka bort lite hår på Ebba då de skulle sy. Hua! Jag som älskar hennes långa, krulliga & tokiga hår! Men som ni (och jag) ser så gjorde det inte så mycket, det finns så det räcker och blir över. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela