trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

6 st stygn i Ebbas huvud

Publicerad 2013-02-19 21:35:00 i Familjen

En riktigt omtumlande dag. Jag och Ebban var hemma och fixade till oss, hon skulle vara pippi-utklädd då de var maskerad disco på dagis och jag skulle iväg till jobbet i vanlig ordning. Helt plötsligt händer det som inte får hända, Ebban ramlar baklänges ner för vår säng och slår upp ett stort jack i bakhuvudet då hon landar på en högtalare.
 
En helt obeskrlivlig känsla. Ebba har panik, blodet sprutar, jag börjar skaka i hela kroppen och ringer direkt 112. Var såklart svårt att höra men la förband och på med en mössa sen åkte vi upp till vårdcentralen i Björklinge. Helt ärligt kommer jag inte ens ihåg bilresan till bvc. Där blev vi iaf omhändertagna ordentligt och även A kom ut och mötte upp oss. De skickade in oss till barnakuten då vi var tvungna att sy. 
 
Ebba var lugn i bilen in och var glad redan på bvc i Björklinge, skönt! Men sen när det skulle sys. Fy, det var det värsta jag och Aron vart med om i vårat mamma-och-pappa-liv hittills. Jag, A och 4 sjuksköterskor hjälptes åt att hålla i Ebba då hon såklart måste ligga stilla. Att hålla i sitt barn så hårt, när hon skriker i ren panik och både svett och blod bara rinner, det finns inte ord.. 
 
6 stygn slutade allt med och 4 bedövningssprutor då doktorn upptäkte att det var större än vad han väntat sig.
När allt var färdigt var Ebba glad nästan direkt. En sjuksyster kom in med glass och det gillades såklart!
 
På hemvägen blev det pizza och ännu mera glass. Vår eftermiddag och kväll har bestått av lång middagssovning tillsammans alla 3 och massa mys med en förvånansvärt pigg E.
 
Vi har världens duktigaste tjej!
Cred också till mamman och pappan som klarat av detta utan att svimma, även om det varit nära..
Vi mår bra alla tre nu, Ebba sover och jag är fortfarande skakig i hela kroppen, antar att jag fick en ordentlig chock. 
Nu blir vi hemma från dagis för att vila upp oss. 
 
 
 
Kärlek till Er som hör av Er och undrar hur vi mår!

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2013-02-19 22:03:26

Krya på dig lillgumman!
Kramar från Leo & Alice

Postat av: tant jessica från the office

Publicerad 2013-02-20 07:27:10

Ni är så duktiga alla 3★Många Krya-på-Ebba-Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela