trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Helgen & platta på g!

Publicerad 2013-02-03 14:09:00 i Familjen

Vi har haft en topppen helg! Ebba har dock haft feber men ändå vart pigg, antagligen kom febern av hennes 18 mån vaccin.. Hoppas det pigga håller i sig!
 
Vår helg har bestått av massa frisk luft! Jag ska försöka att inte verka tjatig men sjuttsingen vad jag gillar landet och den underbara (VÅR) luften!! 
 
 
Igår var vi även en sväng förbi tomten. Där händer det grejer! Nu ser man vart huset ska stå, så häftigt! Veckan som kommer ska plattan gjutas. Om 3 veckor kommer vårt hus. Tänk att människor i detta nu står och spikar/monterar vårt hus på fabriken...
 
 
 
Fin söndag på Er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela