trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Lediga torsdag

Publicerad 2013-02-21 14:58:33 i Familjen

Jag och Ebba har haft en superskön ledig dag. Började på bvc för att kolla på stygnen, det såg jätte fina ut! Nästa fredag åker vi dit igen och plockar bort dem. Ebba är fortsatt pigg så imorgon blir det dagis igen.
 
Efter bvc var vi bjudna på fika hemma hos Sarah och Elias. Det vart ett riktigt kalas, mysigt med lite mamma-barn fika. Och gott såklart! 
 
 
När vi kom hem var det en dam som vägrade sova så det blev en sväng till hästarna, "städa" och fixa mat. Så kul att se Ebba hålla på. Hon blandar "lite egen mat" till hästarna, lovar att de kommer att bli mätta! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela