trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Nu är vi på gång!

Publicerad 2013-01-03 20:24:14 i Allt annat än hus...

Nytt år, nya möjligheter! Det här året kommer bli riktigt spännande. Tänk va mycket som kommer hända.

Bygglovet ligger nu på vårt köksbord, skönt att ha det på "riktigt". Entreprenadkontraktet är påskrivet och ivägskickat, snart väntar uppstartsmöte. Vi är helt enkelt på g!

Ebban har vart sina två första dagar på dagis. Aron har skolat in, allt har börjat lugnt med 1 1/2 timme per dag och endast 3 barn på dagis. Än så länge trivs Ebba bra, idag ville hon inte gå därifrån, de andra barnen fick följa med ut i hallen och krama henne då gick det bra :)

Lägger också upp en bild på våra ringar då vi hade förlovningsdag på nyårsdagen. 2 år!!

Just nu känns allt bara fantastiskt, hoppas ni mår fint våra vänner!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela