trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Invigning

Publicerad 2013-07-11 21:54:04 i Lediga!!

Men vilken mysig dag vi haft! Först träffade jag och Ebba mammor och barn från mammagruppen, 7 barn + 6 mammor varav 2 av oss med en mysig kula på magen. Blev massa bus, picknick, och sen häng här hemma på vår altan. Fick en superfin inflyttningspresent av mammorna, hur gulligt?! Verkligen jätte tack för en mysig dag!!

Nu ikväll har vi kört invigningsfest av altanen med min familj. Grillning, fika, vin öl och skönt häng. Avslutade med en yatzymatch med syster & svåger, hmm ja undrar vem som vann med 140 poäng över sin sambo.. Kan det vart JAG?!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela