trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Huset dag 2

Publicerad 2013-03-02 22:40:00 i Familjen

Det tar alltså två dagar (2 dagar!!) att ställa upp ett hus, vårt hus. Helt galet och så på riktigt! I fredags morse svängde vi förbi en snabbis med en kladdkaka till byggjobbarna. På fredag eftermiddag var vårt hus tätt och de kunde åka därifrån för att fortsätta bygga på måndag. 
 
A gick in en sväng i huset för att spana in läget ordentligt. 
 

 
 
Nu går det inte så jättebra att få in text mellan bilderna men uppifrån och ner, 
Påväg ner mot vårt hus
Baksidan på vårt hus
Framsidan
 
I fredags hade vi en skön familjedag, A och jag jobbade till kl 13. Efter det blev det raka vägen till BVC för att ta bort Ebbas stygn. Allt gick på 3 minuter, blev att hålla fast såklart men allt gick toppen! Eftermiddagen och kvällen bestod av kvalitetstid med familjen och sedan middag som avslutades med fredagsmys. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela