trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Lugn lördag

Publicerad 2013-05-04 12:08:55 i

Efter en jobbig dag så blev det en lugn kväll i soffan för oss. Ebba somnade som vanligt vid kl 19 och vi somnade vid 22, skönt att bara få ta det lugnt.
 
 
Idag är det lördag och det är jobb som gäller för min del. Aron är i huvudstaden och har det trevligt tillsammans med bror och pappa, det vankas hockey VM. Ebba är och busar med sin farmor & sina kusiner. När jag jobbat klart blir det middag hos farmor och sen ytterligare en lugn kväll hemma.
 
 
Här är vår sötmaja, påväg till farmor & kusiner.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela