trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Pusskalas

Publicerad 2013-05-09 19:48:00 i Familjen

En ledig dag med familjen blev det. Vi sov hos Ebbans farmor så morgonen spenderades där hemma, drack kaffe ur mumin-muggarna, smarrigt!
 
Tog oss en liten sväng på tapetbutiken och tror kanske att vi har en liten aning om vad vi vill ha i huset. 
Efter en liten tupplur åkte vi till familjen Jeppsson för fika. Som alltid blev vi bjudna på lyxigt "fikabröd" (sånt fikabröd som vi får äta alltså..)
Ibland kan jag dö lite söthetsdöden då dessa brudar leker tillsammans, idag bjöds det på pusskalas! :)
 
 
Ikväll är Aron på fest med jobbet så jag och Ebba styrde ihop en tjejkväll. Vi lyxade med Ikeapizza, mjölk och åt middag i soffan till bilar 2. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela