trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Har det bara för skönt!

Publicerad 2013-11-02 19:37:41 i Lediga!!

Så härligt att komma iväg såhär en helg. Vi har haft en toppendag i parken och kollat alla djuren, dom klara favoriterna är aporna, tigrarna och Delfinerna! Vi har verkligen gått hela dagen och mött både spöken och häxor, riktig halloween stämning här på Kolmården. 

Nu ikväll åt vi en god middag här på hotellet, Ebba är överdrivet duktig och hon njuter av att få galet mycket uppmärksamhet av oss båda samtidigt. Det händer inte allt för ofta att vi faktiskt är lediga tillsammans. 

Ebba somnade för ett tag sedan här brevid så A smet iväg till spa't en sväng. När han kommer tillbaka är det min tur att få spa-a (?) lite. Älska ledig kvalitetstid med familjen! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela