trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Höst Weekend bokad!

Publicerad 2013-10-28 17:05:00 i Lediga!!

Vi har pratat länge om att boka en helg någonstans nu i höst hela familjen. Mycket av sensommaren/början på hösten har gått åt till att sova, kräkas och må dåligt. Så nu när jag mår bättre har vi sagt att vi ska hitta på någonting med hela familjen. Bara få komma iväg och umgås.
 
Vi spånade och kom fram till Kolmården, vi var supernöjda efter vår tripp dit i somras och kommer självklart att åka dit flera gånger.
Nu har de öppet för "Halloween på Kolmården" så vi passade på att boka. Titta på alla djuren, bo på hotell, äta god mat, bada i badhuset, mysa på hotellet och bara få vara tillsammans hela familjen. Som vi längtar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela