trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Sömn

Publicerad 2013-09-04 19:32:12 i Bara Ebba

Ända sedan Ebba föddes har vi vart bortskämda med att få sova på nätterna, hon har alltid haft en "rätt" dygnsrytm. Visst har vi fått gått upp kl 5 där ett tag när hon var liten men ändå sov hon på nätterna fram till det. Hon har också vart lätt att lägga och har sedan länge somnat själv inne på sitt rum.

Men nu, har något hänt. Hon skriker, vill läsa bok 17 gånger, släpper mig/Aron inte, tar av blöjan, ska ha fler nappar, mer välling, kissa på pottan osv osv. Det kanske tar 1 - 2 timmar eller mer innan hon sover. Trots? Är det så man kallar det?!

Någon som känner igen sig och har tips? Det mottages mer än gärna.

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela