trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Fredagsdejt

Publicerad 2014-02-28 19:32:29 i Lediga!!

Har vart på en supermysig fredagsdejt idag, 5 mammor varav jag höggravid och 9 barn i blandade åldrar. Ebba och Stella som det bara skiljer 2 månader på föll direkt för varandra, dom var superduktiga att leka tillsammans. För det mesta delade de på alla leksaker och lekte tillsammans men självklart blev de även osams ibland, tur dom inte är långsinta sötnosarna!

Tack fina Johanna för supergod mat och fika idag! Vi blev helt slut, Ebba deckade i bilen hem och jag ligger utslagen på soffan. Bra resultat av en heldag! 

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2014-02-28 19:48:55

Ååå så fint skrivet. Vilken söt bild på söt trollen! Tack själva! Jösses var vi 9. Kära nån, inte konstigt att man är trött.
Mina barn är fortfarande vakna tokigt nog!
Hoppas ni får en lugn och mysigt tjejkväll. Blev det M:et eller.
Hör hemma var vi pizza ut genom öronen och det är kvar till frukosten imorn också. Haha!

Oj detta blev vist långt som ett mail. Natti natt kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela