trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

När allt bara går som det ska

Publicerad 2014-02-11 19:54:07 i Massa tankar

Efter en jobbig dag på jobbet slutade jag iaf tidigt och fick åka hem för att hämta Ebban på dagis. 
Sen har eftermiddagen och kvällen bara flytit på. Världens duktigaste tjej gick hela vägen hem från dagis, "hålla handen och gå, inte åka vagnen mamma" När vi kom hem hjälptes vi åt med tvätten, gjorde middag och åt. Allt utan utbrott och trots. Sen var det dax för dusch & tvättning av hår och det gick oslagbart bra! (Med skärmen på). Sen att håret gick att borsta utan gnäll, vet inte vad som hänt här..

Avslutade kvällen med häng i soffan där E somnade kvart över 6 helt ovaggat. En sån galet mysig kväll vi haft! Nu längtar jag efter pappan som vart ut och käkat middag på stan. 

Hon bjöd även på ett smile på bild, herreguuuud vilken kväll 👍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela