trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Sooool!

Publicerad 2014-03-27 20:22:44 i Vardagen..

Började dagen med en lång förmiddagsfika med fina Anna & Stina. Tänk att när man är kollegor är man van att träffa varandra varjedag och prata om allt sen helt plötsligt går båda på mammaledighet och vi får inte ses varje dag, herreguuud va man längtar! 

Eftermiddagen blev även den supermysig, jag och Sarah gick upp och hämtade barnen tillsammans sen åt vi mellis hemma hos oss i vårsolen. Idag var det 24 grader på vår altan, mitt i solen men där njöt vi av mellis-kaffet 👍




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela