trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Vilken storasyster

Publicerad 2014-05-22 19:30:04 i Bara Ebba

Ebba är en sån duktig storasyster till Loui, hon har tagit "storasyster-rollen" på fullaste allvar. Har alltid koll på vart han är, om någon annan håller i Loui och han börjat gråta säger hon till den som håller i han att "du måste ge Loui till mamma nu". Hon vill alltid sitta brevid honom när han grejar i sitt babygym och han älskar det, såfort Ebba pratar och skrattar ler Loui stort och börjar gurgla/prata. På mornarna när vi ska iväg till dagis och L ligger i vagnen och börjar gråta för att det tar för lång tid börjar Ebba gunga vagnen fram o tillbaka och vyssar. 

Världens bästa storasyster! 


Haha idag sa jag till henne att "sätt dig brevid Loui så kan ni kolla på paddan tillsammans". Hittar dom såhär 👍😊 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela