trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

Nej Loui!

Publicerad 2014-09-01 09:59:05 i Vardagen..

Första gången det händer här hemma sen Loui kom. L är påväg in på Ebbas rum där hon leker för fullt, Ebba ser Loui och säger nej Loui! Jag vill leka själv! Och smäller igen dörren.. Åh! Jag älskar att hon är så duktig och kan säga vad hon tycker men åh vad ledsen L blev😔 


En till sak som hände för första gången idag, Loui är ordentligt förkyld, hostat och känts varm inatt. Och nu rinner ögonen och näsan. Vi myser hemma all tre idag, E är pigg & frisk men får vara hemma och mysa ändå. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela