trivselitibble.blogg.se

Vi är en liten familj som precis förverkligat vår stora husdröm. Vi bor nu i vårt egendesignade hus, en 1 ½ plans villa från Trivselhus. Här kommer ni få följa oss och vår vardag.

En ganska vanlig onsdag

Publicerad 2015-01-14 13:12:25 i Vardagen..

Sitter och dricker kaffe ur favorit koppen, Loui sover middag och vi ska snart bege oss upp mot dagis för att hämta hem Ebban. Loui är mycket bättre idag, hostar fortfarande men ingen feber. Så hoppas på bättring nu! 

Tack för alla pepp-sms och hälsningar igår, det värmer massor!! Fick även en bukett tulpaner av Sarah, är så tacksam för alla fina vänner vi har runtom oss. 


Hoppas ni har en bra dag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vår Familj

Sofie & Aron, 26 år båda två. Vi träffades maj 2009 och har sedan dess bott ihop. 1 jan 2011 förlovade vi oss och den 25 juli 2011 blev vi föräldrar till Ebba. Den 8 mars 2014 kom Ebbas lillebror Loui till världen. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda hus som vi valt att placera 2 mil utanför Uppsala. Vi försöker skriva om allt som hör till vår vardag, så som barn, mamma & papparollen, inredning, trädgårdsfix, bak & mat, hälsa, partaj, framtidsplaner och massor med annat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela